Als een van de oudste fitness centra van Tilburg beschikt B-Sportief over veel ervaring en altijd deskundig advies in huis. In tegenstelling tot veel van onze collega’s die pas een paar jaar actief zijn in de fitness branche en denken dat een fitness centrum een paar machines zijn, weten wij en onze leden wel beter.

Er komt veel meer kijken bij het runnen van een professioneel bedrijf, in de meeste gevallen is er niks mis mee om geholpen te worden door iemand die pas een paar jaar werkzaam is in deze branche maar soms kom je situaties tegen die niet binnen de geleerde regels vallen.

Dan komt veel ervaring en deskundig advies om de hoek kijken, we hebben al vaker mee gezien dat jongeren verkeerd trainen en scheefgroei krijgen, ouderen die met diverse problemen kampen, mensen die iets anders willen als alleen afvallen. Ook deze mensen kunnen wij helpen en zorgen dat zij ook een vertrouwde plek hebben waar je verantwoord kan trainen.

B-Sportief heeft veel ervaring en altijd deskundig advies

Vaak zien we fitness centra met onervaren instructeurs die geen goede begeleiding krijgen of zelf helemaal geen instructeurs. Dat laatste is een zeer onverantwoord concept en zou eigenlijk niet mogen. Een opleiding tot instructeur geeft je de basis kennis die je nodig hebt en in praktijk behoort een leerling onder begeleiding van een fitness professional een goede instructeur te worden.