Sportschool opzetten

wij kunnen u helpen

Wilt u een eigen fitness centra starten? Bent u van plan uw zaak of vereniging uit te breiden met fitness? Loopt uw zaak niet naar behoren? Wij kunnen u voorzien in de oplossing. Van luxe wellness concepten tot low budget fitness wij maken een passend concept voor u!

 

Door onze jaren lange ervaring in de sport en voornamelijk fitness met horeca kunnen wij uw bedrijf weer de goede richting in sturen of het van de grond af aan opbouwen. Van luxe wellness concepten tot low budget fitness wij maken een passend concept voor u. Sportschool opzetten? B-Sportief kan u daarbij helpen? Door onze jaren lange ervaring in de sport en voornamelijk fitness met horeca kunnen wij uw bedrijf weer de goede richting in sturen of het van de grond af aan opbouwen.

 

U wilt een sportschool opzetten?
Hieronder een overzicht wat wij voor u kunnen betekenen.
– Nieuwe formule bedenken voor uw zaak
– Aankleding zaak, machines en uitstraling.
– Beleid voor uw zaak realiseren
– Personeel aannemen en opleiden
– Personeel aan- en bijsturen
– Werk structuur voor uw zaak opzetten
– Promotie van uw zaak
– Collectieve inkoop

 

B-sportief kan u helpen
Van de day-to-day business tot lange termijn doelen behalen en bereiken wij kunnen in alles voorzien. Ons netwerk zorgt ervoor dat wij onszelf terug verdienen, we hebben reeds jaren lang contacten en voorzien verschillende fitness centra van concepten, machines, personeel en voedingssupplementen.

Onze jaren lange kennis en netwerk in de fitness branche maakt ons de ideale partij om u te ondersteunen met uw uitbreidingen in de fitness. Mede hierdoor verkrijgen wij de maximale korting bij onze leveranciers waar onze klanten weer van mee genieten.

Kom sporten en word fit!

B-Sportief één van de gezelligste sportscholen in uw regio

Lid worden