Clinics

voor scholen en bedrijven

Al geruime tijd organiseren wij diverse clinics op maat voor scholen en bedrijven. Dit houdt in dat we voor een groep personen een clinic van één of meerder lessen organiseren. Zo gaan we bijvoorbeeld met een groep fitnessen, wordt er een dans ingestudeerd of worden de beginselen van het boksen bij gebracht. Dit is echter niet alleen voor hen weggelegd.

 

Zo kunt ook u met uw collega’s onder begeleiding lekker een middagje gaan mountainbiken. Of misschien wilt u met uw vrijgezellenfeest wel een salsa cursus volgen? U kunt bij ons op de sportschool een clinic organiseren, maar we leveren ook instructeurs die bij u langs komen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

Instructeur op locatie
Heeft uw bedrijf een eigen ruimte en wilt u uw personeel groepslessen aanbieden zonder extra reistijd? Wij komen graag bij u in het bedrijf les geven. U heeft natuurlijk zelf altijd de keus in welke les. Tevens kunnen wij ook voor u een bedrijfsfitness ruimte inrichten.

Zo organiseerden wij voor een gigantisch familiefeest een masterclass Zumba, als team-uitje deden we een survival-run, maar ook vrijgezellenfeesten, sportdagen en bedrijfsfeesten behoren tot de opties. Het indelen van uw complete bedrijfsfeest inclusief, muziek, verlichting en een volledig verzorgd buffet kan voor u geheel uit handen genomen worden.

Kom sporten en word fit!

B-Sportief één van de gezelligste sportscholen in uw regio

Lid worden