Over ons

deskundigheid en ervaring

B-Sportief is een van de oudste sportscholen van Tilburg. Om die reden beschikken wij eveneens over de meeste deskundigheid en ervaring binnen de sportbranche. Wij vinden het dan ook belangrijk dat u passend advies krijgt en voorzien wordt van de juiste informatie om uw doelstellingen te bereiken.

 

Persoonlijk contact staat dan ook hoog in het vaandel! Zo is er bij B-sportief altijd een instructeur aanwezig die u kan begeleiden bij de trainingen en u kan voorzien van een op maat gemaakt trainingsschema. Dit alles behoort natuurlijk tot de standaardservice die wij al onze leden bieden.

 

Kennis en service
Wij bieden uitstekende service voor alle onze leden: van diverse lessen voor de allerjongsten tot het in vorm brengen van de senioren. Voor mensen die te maken hebben overgewicht en gewichtsreductie willen realiseren en voor hen die juist wat sterker willen worden en extra spiermassa willen ontwikkelen. Tevens behelpen wij door onze uitgebreide kennis mensen met hun revalidatietraject bij blessures of na een ongeval. Wat de insteek ook is, mensen behalen bij B-Sportief hun doel altijd!

 

Clinic’s en workshops
Clinics en workshops georganiseerd door B-Sportief. Tevens bieden wij een enorm aanbod aan clinic’s en workshops, zowel bij ons als op locatie. Zo organiseren wij voor diverse scholengemeenschappen wekelijks tientallen sportclinic’s. Dit strekt zich uit van de fitness tot aerobiclessen als BBB, Steps, Pilates, Bodypump, maar ook diverse danslessen als Streetdance, Hiphop, Zumba, Salsa en Boks- en kickboksclinic’s. U kunt het zo gek niet verzinnen, wij kunnen het voor u laten gebeuren!

Zo organiseerden wij voor een gigantisch familiefeest een masterclass Zumba, als team-uitje deden we een survival-run, maar ook vrijgezellenfeesten, sportdagen en bedrijfsfeesten behoren tot de opties. Het indelen van uw complete bedrijfsfeest inclusief, muziek, verlichting en een volledig verzorgd buffet kan voor u geheel uit handen genomen worden.

Kom sporten en word fit!

B-Sportief één van de gezelligste sportscholen in uw regio

Lid worden