Boksen

60

minuten

Level: Makkelijk
Aantal deelnemers
Trainers:

Leer boksen met The Punch Boxing! Boksen is een olympische vecht-, of beter gezegd zelfverdedigingssport, die vroeger beoefend werd met de blote vuist. Ook al beschermen boksers hun vuisten tegenwoordig met bokshandschoenen; de vuist is nog steeds het instrument waarmee ze hun sport beoefenen.

Boksen is een technische sport waarin getraind wordt op coördinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen, kracht en snelheid. In trainingen voor de jeugd spelen ook opvoedkundige aspecten een belangrijke rol. Onze lessen zijn zowel geschikt voor de jongere als de oudere sporters, die de basisbeginselen van het boksen willen leren. Onze trainingen zijn technisch, en dragen bij aan conditie-opbouw en vetverbranding.

De bokstrainingen van The Punch Boxing dragen bij aan een betere concentratie, zelfvertrouwen en ontstressen na een drukke studie- of werkdag. Geen enkele boksles is hetzelfde, wij zorgen voor voldoende variatie en nieuwe uitdagingen!

Werd er ooit aan je gevraagd waar je bokste? Dan riep iedereen: “bij Kees de Beer.” Kees de Beer was destijds hoofdtrainer bij boks club The Punch en heeft decennia lang vele goede boksers opgeleid. Kees de Beer was een toptrainer in Tilburg, waar iedere boksleerling enorm veel respect had voor zijn inzet en kwaliteit van lesgeven!