Solarium

voordelig zonnen zonder afspraak

Bij Zonnebankstudio Solarium Tilburg kunt u altijd gewoon binnen komen lopen. U hoeft geen afspraak te maken maar dat kan natuurlijk wel. Wij zijn 7 dagen per week geopend en hebben ruime openingstijden.

 

Je zont onder de nieuwste en meest comfortabele professionele lijn van Hapro Proline van Tilburg. De zonnebanken van Hapro worden volgens de hoogste eisen op het gebied van technologie en design vervaardigd. Voor het voordeligste én beste resultaat zon je natuurlijk bij Solarium Tilburg. We bieden al onze klanten deskundig advies en ruime parkeergelegenheid. Dus wilt u lekker makkelijk en voordelig een mooie gezonde bruine tint krijgen kom dan naar zonnebank studio Solarium Tilburg.

 

Onze zonnebanken
Wij maken gebruik van de professionele lijn van Hapro Proline. Hapro international is al sinds 1982 de toon aangevende leverancier van zonnebanken. Onderdeel van de wel bekende VDL groep. De zonnebanken van Hapro worden volgens de hoogste eisen op het gebied van technologie en design vervaardigd. Door jaren van innovatie en productontwikkeling is Hapro uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende bedrijven op de internationale markt.

 

Alle voordelen op een rij
– 
Zonnen zonder afspraak
– 
Zeven dagen per week geopend
– 
Gratis parkeren
– Professionele zonnebanken
– Goede hygiëne
– Ruime cabines
– Australian Gold producten

  • Meer informatie?  • Sectie
  • Sectie
  • Solarium Tilburg

  • +31(0)134 637 202

  • solarium@b-sportief.nl


Kom sporten en word fit!

B-Sportief één van de gezelligste sportscholen in uw regio

Lid worden