Fysiotherapie

spieren, pezen of gewrichten

Fysiotherapie is een geschikte oplossing wanneer je klachten hebt aan je spieren, pezen of gewrichten bij het bewegen. Heb je een blessure? Rugklachten of een chronische aandoening als reuma? Fysiotherapie biedt dan uitkomst.

 

In onze sportschool kunt u terecht bij fysiotherapeut Paul Schalke. Als deskundige van het dagelijks bewegen richt onze fysiotherapeut zich op jouw functioneren thuis, op het werk, tijdens het sporten of tijdens het uitoefenen van een hobby. Hij adviseert, behandelt en begeleidt je om je lijf zo goed mogelijk te laten functioneren. Zijn belangrijkste tip: wacht niet te lang als je een sportblessure of ander lichamelijk ongemak hebt. Fysiotherapeut Paul Schalke leert je hoe je door verantwoord bewegen verdere problemen kunt voorkomen of beperken. Hij is elke werkdag aanwezig en is gespecialiseerd in diverse behandelingen.

 

Natuurlijk wil je weten wat een fysiotherapeut kost. Het basispakket vergoedt slechts in een beperkt aantal gevallen fysiotherapie. Met een aanvullende verzekering kom je voor meer vergoedingen in aanmerking. Voor het maken van afspraken kunnen zowel leden, als niet-leden zich melden bij de balie van B-Sportief, bellen met +31(0)643 201 995 kan ook of mail naar fysiotherapie@b-sportief.nl

 

Paul Schalke Fysiotherapie kent geen wachtlijsten. Heb je lichamelijke klachten? Kom dan langs voor een gratis consult. Tijdens dit consult, wat normaal € 39,- kost, bespreek je je klachten en bekijkt Paul samen met jou wat de beste behandelmethode is.

 • Echografie

  De fysiotherapeut zet echografie in om direct afwijkingen te ontdekken zoals peesontstekingen, beschadigd kraakbeen, calcificaties of afgescheurde banden. Hierna kan er meteen een effectief en adequaat behandelplan opgesteld worden voor de desbetreffende aandoening.

 • Medical Taping

  Medical taping is een methode waarbij elastische tape gebruikt wordt om spieren in hun functie te ondersteunen. Er wordt gebruik gemaakt van de elasticiteit van de tape ten opzichte van de elasticiteit van de huid. De tape vormt een soort tweede huid. Medical taping is geschikt bij nabehandeling van blessures, het reduceren van ontstekingen of vochtophopingen, houdingscorrecties en behandeling van klachten door overbelasting (zoals RSI, tennis- of golfelleboog).

 • Revalidatie

  Revalidatie richt zich op herstel of verbetering van mogelijkheden bij mensen met blijvend of langdurig lichamelijk letsel of met een functionele beperking. Ook als je een operatie aan je rug, knie, enkel of schouder hebt gehad, biedt revalidatie toegevoegde waarde.

 • Rugtraining

  Als je last hebt van (chronische) rug-/nekklachten biedt rugtraining uitkomst. Door tests uit te voeren met een speciaal apparaat, krijgt de fysiotherapeut duidelijkheid rondom de maximale spierkracht en balansverschillen. Zo kan er een persoonlijk trainingsprogramma opgesteld worden op speciaal daarvoor ontwikkelde apparatuur.

 • Sportfysiotherapie

  Sportfysiotherapie biedt uitkomst als je een blessure hebt opgelopen en zo snel mogelijk weer aan de gang wilt met het uitoefenen van je sport. Maar je kunt ook voor sportfysiotherapie kiezen als je bijvoorbeeld een marathon wilt lopen en niet goed weet hoe je je zonder blessures kunt voorbereiden.

 • Topsportbegeleiding

  Als topsportbegeleider denkt Paul met je mee over je wensen als topsporter of amateursporter op hoog niveau. Krachtiger of sneller worden, realiseer je aan de hand van het door ons voor u gemaakte sportspecifieke trainingsprogramma.

 • Meer informatie?











 • Paul Schalken

 • +31(0)643 201 995

 • fysiotherapie@b-sportief.nl


Kom sporten en word fit!

B-Sportief één van de gezelligste sportscholen in uw regio

Lid worden